A múltkori Capresek után elkészült a fetás változat, és mondanám, hogy ez volt a vacsoránk, de ez csak rám igaz, mert háni a falatok után ráküldött este 11-kor még egy kis téliszalámis szendvicset, persze a teljesség kedvéért el kell mondanom, hogy előtte biciklizni ment, és ott éhezett meg nyilván.
Okosság: A jó házaság titka, hogy amikor az urunk este 10-kor azt mondja elmegy tekerni még egyet, akkor elhisszük neki, hogy tekerni megy és nem a szomszéd bringát, hanem a drótszamarat, valamint amikor éhesen és szomjasan hazaér, udvariasan közöljük vele, hogy a konyha már bezárt, de kiszolgálhatja magát a hűtőből. Azért mindennek van határa !
Hozzávalók:
Ricottás kétszersült karikák
koktél paradicsom
fetasajt
tejföl
olivabogyó
uborka
lilahagyma
bazslikomlevél, rozmaring
A sajtot villával összetörtem és egy kevés tejföllel összekevertem, füszereket és a hagymát összevágtam és beletettem. A paradicsomokat félbevágtam, és a belsejüket kiszedtem, majd a sajtos keveréket visszatöltöttem a paradicsomokba. A kétszersültekre egy szelet uborkát, aztán a töltött paradicsomot, egy kocka fetasajtot, olivabogyót, bazsalikomot szúrtam, és már ettük is.
Most pedig életem első zenei fesztivál látogatására készülök hánival, csak hogy tudjam, hova engedem, vagy nem legidősebb gyermekemet, hiába no önfeláldozó szülők vagyunk. Feltettem egy bátortalan kérdést is: inni is fogunk? Válasz: miért szerinted ez egy nyugdíjas teadélután kuglóffal?
Utolsó kommentek