Komolyan nehéz körülöttem a rotavírussal bármilyen ételről írni, úgyhogy rövid leszek, a jókívánságokat ezúton is köszönöm. Pedig megérne pár magasztaló sort a kenyér, de azt most képzeljétek ide, és beszéljenek a képek inkább.
Hozzávalók:
25g vaj
200ml tej
100g spenót
250g liszt
1 tk sütőpor
bors
100g füstölt garabonciás kecskesajt
1 tojás
200g natur sajt (philadelphia)
A száraz összetevőket plusz a reszelt sajtot összekeverjük, és a csíkokra vágott spenótot belekeverjük. A nedves összetevőket szintén összekeverjük, és a száraz anyagokkal összeforgatjuk.
Ne keverjük túl, mert a sok keveréstől tömörödik a tészta.
180C-ra előmelegített sütőben kb 25 percig sütjük. Muffinn formában is tökéletes.
Utolsó kommentek