Mozart a legnagyobb népszerűségnek valószínűleg golyóként, vagy folyékonyan örvend, annak ellenére, hogy jó a CD lejátszóban, a Zeneakadémián, vagy az Operában zeneileg. Az én sorrendem a zeneileg, majd folyékonyan, végül golyóként. De most ez a shot majdnem felkerült az első helyre. De csak majdnem. Mozart és a zenéje örök.
Bécsi kiruccanásunkon nem csak tőzegáfonya ficcent a kosárba, de Mozart likőr, friss málna, és bio málna por is, pontosabban Himbeer pulver. Nagyszerű találmány, gyakorlatilag bármibe, vagy bármire szórható, könnyen oldódik, természetes málna ízű, mivel CO2-vel kezelt málnáról beszélünk, amit porrá őrölnek.
A kiruccanás utáni másnap reggel, már 11-kor el is készült a Mozart shot málnás tejszínnel, és málnával. Rég volt ennél extrémebb reggeliben részünk. Hánival nagy egyetértésben csettintgettünk a nyelvünkkel. A csoki, és a málna köztudottan nyerő páros.
Szerintem a málna port lehet összetört liofilizált málnával helyettesíteni, ezt kell a tejszínhabba keverni óvatosan.
Hozzávalók tehát
Mozart csoki krémlikőr
tejszínhab (cukrozatlan)
málnapor
friss málna.
A tejszínbe keverünk málnaport ez a likőrre tesszük, és tetejére egy málnát gurítunk. Aztán csak szürcsölni kell, hogy a rétegek keveredjenek a szájban. Húúúúú.
Itt a karácsony, kényeztessétek magatokat ilyennel, vagy ehhez hasonlókkal.
Egy éve: névtábla süti
Utolsó kommentek