Mi történik amikor összesütik Amerika két kedvencét? Kisebbfajta csoda. Kábé annyira jót tesz egymásnak a brownie, és a cheesecake, mint az aranygaluskának a vaníliasodó.
A legjobb tanács amit adhatok a sütihez az az, hogy azonnal duplázzátok meg a mennyiségeket, mert ez csak egy kis tepsire való adag, és az bizony nagyon-nagyon kevés. Vagy mondjuk ne nagyon legyetek rá kettőnél többen. Tessék ez az! Randi adag.
Hozzávalók:
115 g vaj
55 g étcsoki
2 ek (14 g ) kakaó
150 g cukor
2 nagy tojás
1 tk vanília kivonat
85 g liszt
¼ tk só
sajtréteghez:
225 g krémsajt (natur Philadelphia)
65 g cukor
2 ek (14g ) kakaó
1 tojás
½ tk vanília kivonat
A brownie-hoz a vajat és a csokit mikroban vagy gőz fölött felolvasztjuk, a cukrot a tojással kikeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet és a vaníliát, meg a sót, végül összekeverjük az olvasztott csokival és vajjal.
Egy papírral bélelt tepsibe öntjük, és félretesszük.
A sajtréteghez a szoba-hőmérsékletű sajtot a többi hozzávalóval habosra keverjük, majd a brownie tetején egyenletesen eloszlatjuk.
175C-ra előmelegített sütőben 35-40 percig sütjük.
Egy éve: Árnyék tészta , Kéksajtos pogácsa
Két éve: Zöldalmás macaroon, Svéd húsgolyós rakott spagetti,
Utolsó kommentek